GYERMEK

10 dolog, melyet édesanyád sosem mondott el neked! - Te sem teszed, ha gyermeked van!

Minden anya kiváló példája az önzetlenségnek, az együttérzésnek, az odaadásnak és a szeretetnek. Az anyaság ellentmond minden logikának és ésszerű magyarázatnak, és ezt addig nem értheted meg, míg nincs neked is saját gyermeked.

 

Valószínűleg édesanyád sohasem beszélt neked az alábbi dolgokról, és ha jobban belegondolsz, te sem beszélsz róla a gyermekeidnek. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy mindez ne esett volna meg.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Te voltál számára az első


Nem fürdött, nem evett és nem aludt, egészen addig, míg téged el nem látott. Egész álló nap azon ügyködött, hogy neked a legjobbat tegye, és a nap végén már nem maradt energiája saját magára. Ám másnap, amikor egy új nap jött, kezdte az egészet elölről, mert te voltál számára a minden. Ismerős a helyzet? Amikor délután 4 órakor még pizsamában szaladgálsz, mert pelenkázol, szoptatsz, pelenkázol, és szoptatsz… Persze, hogy nincs magadra időd, hiszen minden figyelmedet annak szenteled, hogy a gyermeked jól érezze magát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL