GYERMEK

10 dolog, melyet édesanyád sosem mondott el neked! - Te sem teszed, ha gyermeked van!

Minden anya kiváló példája az önzetlenségnek, az együttérzésnek, az odaadásnak és a szeretetnek. Az anyaság ellentmond minden logikának és ésszerű magyarázatnak, és ezt addig nem értheted meg, míg nincs neked is saját gyermeked.

 

Valószínűleg édesanyád sohasem beszélt neked az alábbi dolgokról, és ha jobban belegondolsz, te sem beszélsz róla a gyermekeidnek. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy mindez ne esett volna meg.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Őrizte az álmodat


Voltak éjjelek, amikor fent volt hajnali 3-ig is, és imádkozott, hogy végre elaludj. Alig bírta nyitva tartani a szemét, miközben azt énekelte és arra gondolt, hogy: „Kérlek, aludj el”. Amikor végül álomba szenderültél, úgy érezte, minden fáradságát elfújták, amikor rápillantottál a kis angyali arcocskáddal, és végtelen szeretetet érzett, annak ellenére, hogy a karjai elzsibbadtak, és fáradtak voltak a szemei. Te hány éjszakán át tartottad a karjaidban a gyermekedet? Ugye, hogy hasonló érzések töltötték meg a szívedet?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL