Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GYERMEK

10 dolog, melyet édesanyád sosem mondott el neked! - Te sem teszed, ha gyermeked van!

Szerző:
Szabó Anna
Minden anya kiváló példája az önzetlenségnek, az együttérzésnek, az odaadásnak és a szeretetnek. Az anyaság ellentmond minden logikának és ésszerű magyarázatnak, és ezt addig nem értheted meg, míg nincs neked is saját gyermeked.

 

Valószínűleg édesanyád sohasem beszélt neked az alábbi dolgokról, és ha jobban belegondolsz, te sem beszélsz róla a gyermekeidnek. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy mindez ne esett volna meg.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Tudta, hogy ő sem tökéletes anya


Édesanyád saját maga legnagyobb kritikusa. Tisztában volt a hibáival, és utálta magát miattuk. Leginkább akkor is magára volt dühös, ha éppen te csináltál valamit. Tökéletes anya akart lenni, aki nem hibázik – de mivel ő is ember, nyilván követett el hibákat. Valószínűleg még ma is próbálja ezeket megbocsátani magának. Teljes szívéből akarná, hogy visszamehessen az időben, és másképp tegyen dolgokat, de erre képtelen, ezért légy vele megértő, és tudd azt, hogy mindenben a lehető legjobbat akarta neked, és úgy próbált cselekedni. Ahogyan te is, a saját gyermekeddel. Hidd el, ahogy tökéletes ember sincs, úgy tökéletes anya sem. Minden anya a legjobbat akarja a gyermekének, és ezért mindent meg is tesz – erejéhez mérten.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL