Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Sangria (spanyol bólé)
Hozzávalók
1 üveg vörösbor
1 narancs kifacsart leve
2 cl brandy
1 evőkanál cukor
4-5 dl limonádé
gyümölcsszeletek (ízlés szerint narancs, barack, szőlő, citrom, alma, ananász stb.)
fahéjrudak
Elkészítés
Add a vörösborhoz a narancslevet, a brandyt és a cukrot, majd a limonádét. Ez utóbbi lehet több is, ha a bor mennyiségéhez képest kevésnek találod.
Ezután jöhetnek a gyümölcsök és néhány rúd fahéj.
Tedd hűtőbe, hogy kellően összeérjenek az ízek.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK