Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Bailey’s (ír krémlikőr)
Hozzávalók
6 dl tejszín
6 evőkanál mogyoró ízű cappuccino por
1 vaníliás cukor vagy 1 teáskanál vanília aroma
1 tubus sűrített tej
15 dkg porcukor
2 dl rum vagy whiskey
Elkészítés
Először melegítsd fel a tejszín felét és keverd el benne alaposan a cappuccino port. Ezután jöhet a többi hozzávaló, melyeket csupán el kell kutyulni benne, semmi más.
Ha szükséges, szűrd át, aztán már öntheted is az üvegekbe. Hűtőben tárold, bár a tejszín miatt túl sokáig nem áll el.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK