Szabó Anna
Hozzávalók:2 nagyon érett avokádó
1 zöld citrom leve
Fél kk paprikakrém
50 g zellergumó
1. Az avokádót egészen a magjáig bevágjuk, két kézzel megfogjuk a két fél gyümölcsöt, és óvatosan szétnyitjuk úgy, hogy a két felet ellenkező irányba forgatjuk. Kiszedjük a húsát, és azonnal megöntözzük citromlével.
2. Nagy darabokra vágjuk az avokádó húsát, majd összetörjük villával, hogy sűrű pürét kapjunk. Hozzáadjuk a paprikakrémet, összekeverjük, és enyhén megsózzuk.
3. Megmossuk a zellert, meghámozzuk, majd nagyon apróra szeljük. Alaposan összekeverjük az avokádópürével, megkóstoljuk, ha kell, utána fűszerezzük.
4. Az avokádópürét hűtőbe tesszük, és előételként nagyon hidegen, salátalevelekre vagy pirított kenyérszeletekre halmozva tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK