.
Hozzávalók
- 240 g liszt
- 1 evőkanál őrölt kávé)
- 2 evőkanál cukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 30 g vaj
- 1 csésze tej
- 1 tojás
- só
Elkészítés
Egy mély tálban keverd össze a lisztet, a darált kávét, a cukrot, a sütőport, és egy csipetnyi sót. Olvaszd meg a vajat, majd add hozzá a tejjel és a tojással együtt, és keverd simára. (A tészta nem lehet túl folyós!) Melegítsd fel a palacsintasütőt, majd óvatosan önts bele egy kanál masszát, és amikor buborékosnak látod, fordítsd meg. Addig süsd a palacsintákat, amíg a másik oldala is aranybarnára nem sül, majd tedd őket egy tányérra, és ízlés szerint tálald a kedvenc önteteddel vagy lekvárral.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK