.
Hozzávalók
- 240 g liszt
- 1 evőkanál őrölt kávé)
- 2 evőkanál cukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 30 g vaj
- 1 csésze tej
- 1 tojás
- só
Elkészítés
Egy mély tálban keverd össze a lisztet, a darált kávét, a cukrot, a sütőport, és egy csipetnyi sót. Olvaszd meg a vajat, majd add hozzá a tejjel és a tojással együtt, és keverd simára. (A tészta nem lehet túl folyós!) Melegítsd fel a palacsintasütőt, majd óvatosan önts bele egy kanál masszát, és amikor buborékosnak látod, fordítsd meg. Addig süsd a palacsintákat, amíg a másik oldala is aranybarnára nem sül, majd tedd őket egy tányérra, és ízlés szerint tálald a kedvenc önteteddel vagy lekvárral.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK