Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
- 2-4 szem burgonya
- 25 dkg koktél paradicsom
- 1 teáskanál olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
- 1 csomag ricotta (vagy bármely más krémsajt)
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A burgonyákat kend meg olívaolajjal, tedd őket egy tepsibe és süsd kb. 1 órát.
2. A paradicsomokat vágd félbe, és fektesd őket egy fóliázott tepsibe vagy serpenyőbe. Locsold meg egy kis olíva olajjal, és szórd meg sóval, borssal ízlés szerint.
3. Ha a burgonya megsült, helyezd a paradicsomokat a sütőbe, és süsd kb. 15 percig.
4. Közben vagdald be a burgonyákat (akár egyenesen, akár kereszt irányba). Pakold rá a ricottát, és a sült paradicsomokat, szórd meg frissen vágott fűszernövényekkel és tálald!
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK