Szabó Anna
Hozzávalók
- 100 g füstölt kolbász
- 4-6 szelet bacon
- 4 tojás
- 100 g koktélparadicsom
- 1 teáskanál oregánó
- olivaolaj
- só bors
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, vajazd ki a tepsit és helyezd el benne a kolbászt és a szalonnát. Süsd kb. 10 percig, majd a sütőből kivéve, rendezd el őket úgy, hogy közé férjen a tojás. Óvatosan üss egy-egy tojást az üres helyekre, tedd bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd szórd meg oregánóval, sóval, borssal. Tedd vissza a tepsit a sütőbe, amíg a tojások meg nem sülnek.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK