.
Hozzávalók
- 200g rizstészta
- 300g csirkemell filé
- 1 padlizsán
- 1 cukkini
- 1 hagyma
- 4-5 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál osztriga szósz
- 1 csokor újhagyma
- só, bors
Elkészítés
Pucold meg a zöldségeket, és vágd vékony csíkokra, a csirkével együtt. Főzd meg rizstésztát. Süsd nagy lángon a csirkét 3-4 percig, majd add hozzá a hagymát, és pirítsd tovább 2-3 percig. Tedd bele a zöldségeket, és folyamatos kevergetés mellett addig főzd, amíg meg nem puhulnak. Ezután add hozzá a szószokat, a rizstésztát, és keverd össze alaposan. Tálaláskor szórd meg a tetejét apróra vágott újhagymával.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK