.
Hozzávalók
- 200g rizstészta
- 300g csirkemell filé
- 1 padlizsán
- 1 cukkini
- 1 hagyma
- 4-5 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál osztriga szósz
- 1 csokor újhagyma
- só, bors
Elkészítés
Pucold meg a zöldségeket, és vágd vékony csíkokra, a csirkével együtt. Főzd meg rizstésztát. Süsd nagy lángon a csirkét 3-4 percig, majd add hozzá a hagymát, és pirítsd tovább 2-3 percig. Tedd bele a zöldségeket, és folyamatos kevergetés mellett addig főzd, amíg meg nem puhulnak. Ezután add hozzá a szószokat, a rizstésztát, és keverd össze alaposan. Tálaláskor szórd meg a tetejét apróra vágott újhagymával.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK