Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 200g rizstészta
- 300g csirkemell filé
- 1 padlizsán
- 1 cukkini
- 1 hagyma
- 4-5 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál osztriga szósz
- 1 csokor újhagyma
- só, bors
Elkészítés
Pucold meg a zöldségeket, és vágd vékony csíkokra, a csirkével együtt. Főzd meg rizstésztát. Süsd nagy lángon a csirkét 3-4 percig, majd add hozzá a hagymát, és pirítsd tovább 2-3 percig. Tedd bele a zöldségeket, és folyamatos kevergetés mellett addig főzd, amíg meg nem puhulnak. Ezután add hozzá a szószokat, a rizstésztát, és keverd össze alaposan. Tálaláskor szórd meg a tetejét apróra vágott újhagymával.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK