Hozzávalók
- 500 g marhahús
- 150-200 g darált hús (sertés vagy marha)
- 2 sárgarépa
- 1 hagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1/2 csésze vörös bab
- 1/2 csésze fagyasztott (vagy konzerv) zöldborsó
- 1 csésze zöldbab (friss vagy fagyasztott)
- 2-3 burgonya
- 4 evőkanál szójaszósz
- paradicsompüré, só, bors, cukor, édes paprika, babérlevél
Elkészítés
Áztasd a vörös babot egy éjszakán át vízben, majd öntsd le róla a vizet, és tedd a marhahússal együtt egy fazékba. Ha felforrt, szedd le a tetejéről a habot, add hozzá a babérlevelet, és főzd addig, amíg a hús meg nem puhul. Vedd ki a levesből a húst, add hozzá az apróra vágott burgonyát, a sárgarépát, a zöldbabot és a borsót, és főzd őket puhára. Ha megfőtt, öntsd hozzá a szójaszószt. Az apróra vágott vöröshagymát keverd össze paradicsompürével, add hozzá a húslevest, és ízlés szerint fokhagymát. A darált húst hintsd meg sóval, borssal, és egy serpenyőben pirítsd meg. Add hozzá a paradicsompürés, hagymás keveréket, keverd össze, majd az egészet öntsd a leveshez. A főtt marhahúst vágd darabokra, és tálald a leves mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK