Hozzávalók
- 600 g hús (sertés, marha, csirke vagy borjú)
- 2 fej vöröshagyma
- 750 g burgonya
- 1 zellergumó
- 3 szál sárgarépa
- 1 póréhagyma
- só, édes paprika
- 1 csokor petrezselyem
- húsleves vagy víz
Elkészítés
A húst vágd darabokra, majd vágd apróra a hagymát. Tisztítsd meg a többi zöldséget, vágd vastag szeletekre a burgonyát, a zellert és a sárgarépát, a póréhagymát pedig vékony karikákra. Tedd a húst, a burgonyát és a zöldségeket egy fazékba, öntsd fel forró húslevessel vagy vízzel, úgy, hogy teljesen ellepje. Sózd meg, tegyél bele ízlés szerint pirospaprikát, majd fedő alatt párold kb. 1,5 órát. A végén szórd a tetejére az apróra vágott petrezselymet.
OLVASS TOVÁBB!
3 mennyei vacsora, és még a kilók is leolvadnak rólad
Nagyon fontos az, hogy odafigyelj a kiegyensúlyozott étrendre, és olykor próbálj meg néhány egyszerű növényi alapú vacsorát is beikta...
GASZTRO5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
GASZTRO6 isteni saláta, amit imádni fogsz – Pozitívvá teszi a napodat!
A saláta valószínűleg az utolsó, amire egy kiadós ebéd esetében gondolunk, de fontos, hogy a bevitt tápanyagok erősítsék az immunrend...
9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az...
GASZTROIndítsd a napot édesburgonyás reggelivel! - 3 isteni recept, amit imádni fogsz
Érdemes kísérletezni az édesburgonyával a konyhában, mert nem csak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is reme...
GASZTROLegyen ez a 10 alapanyag kézközelben - Így mindig elkészíthetsz egy egészséges és gyors vacsorát!
Ha odafigyelsz arra, hogy néhány fontos alapanyagot mindenképpen elraktározz a hűtőben, akkor mindig össze tudsz dobni egy gyors és egés...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK