Hozzávalók
- 600 g hús (sertés, marha, csirke vagy borjú)
- 2 fej vöröshagyma
- 750 g burgonya
- 1 zellergumó
- 3 szál sárgarépa
- 1 póréhagyma
- só, édes paprika
- 1 csokor petrezselyem
- húsleves vagy víz
Elkészítés
A húst vágd darabokra, majd vágd apróra a hagymát. Tisztítsd meg a többi zöldséget, vágd vastag szeletekre a burgonyát, a zellert és a sárgarépát, a póréhagymát pedig vékony karikákra. Tedd a húst, a burgonyát és a zöldségeket egy fazékba, öntsd fel forró húslevessel vagy vízzel, úgy, hogy teljesen ellepje. Sózd meg, tegyél bele ízlés szerint pirospaprikát, majd fedő alatt párold kb. 1,5 órát. A végén szórd a tetejére az apróra vágott petrezselymet.
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK