FOGYÓKÚRA

Szex, szenvedély és diéta

Talán különösen hangzik, de a fogyókúra és a szexualitás kölcsönösen jelentős hatással vannak egymásra. Hogyan alakíthatod mindkét területet tökéletesen egymás segítségével?

 

Bizonyára már te is észrevetted, ha egy drasztikus fogyókúrába fogsz, akkor ez az esemény bizony kihat a lelkiállapotodra is, és sajnos nem a legpozitívabb módon. A szigorú önmegtartóztatás általában letargiát, melankóliát okoz, és ezzel együtt a libidó is lecsökken. A drasztikus fogyókúra azonban nem összetévesztendő egy tisztító, méregtelenítő kúrával, ahol épp az ellenkezője történik: a tisztulás hatására energikusabbá válunk. Ezért érdemes olyan diétát választani, ami egészséges alapokat követ, mert ezáltal nem csak karcsúsodunk, ami az önértékelésünket pozitívan befolyásolja, hanem tisztulunk is, ami pedig energiával tölt fel minket. Ennek hatásár a libidó is emelkedik, a szenvedély pedig lángra kap. Egy jól kiválasztott fogyókúra tehát még jó hatással is lehet a szexuális életünkre.


Hogyan hat a fogyókúra a szexuális életedre?


A tisztulás során tehát energikusabb leszel, ami által nő a libidó is. Milyen a jól megválasztott diéta, amely pozitívan hat a libidóra? Válassz olyan égéstermékeket, melyek nem mérgeznek, nem salakosítanak, hanem erőt és energiát adnak. Ilyenek a gyümölcsök, illetve a könnyű, enyhén fűszeres gabonaételek. Mind a fűszer, mind a gyümölcsökben lévő cukor fellobbantja a szenvedély egészséges, természetes tüzét, vagyis a belső forróságot. Mivel itt a nyár, nem nehéz beszerezni a finomabbnál finomabb gyümölcsöket. Kezd a napot müzlivel, vagy gyümölcssalátával, készíts banános zabkását ebédre, és zárd a napot gyümölcsjoghurttal. Napközben pedig fogyassz minél több gyümölcsöt és ásványvizet!

Egy gyümölcs alapú, tisztító diéta persze még nem elég a garantált sikerhez. Fontos, hogy egyre jobban érezd magad a bőrödben, függetlenül attól, mennyit mutat a mérleg, mert a pozitív kisugárzás és az önbizalom is fontos része a libidó fokozásának. A csinosabb alak természetesen önmagában is nagyobb önbizalmat ad, de ha vállalod és szereted magad, akkor annak ugyanolyan ereje van.


Hogyan hat a szex a fogyókúrára?


A szex alapvetően lefárasztja az energiarendszert, ezért az igazán szuper megtisztuláshoz és gyors fogyáshoz hosszútávon jobb a sok alvás és a szerelmed távolabb tartása. Rövidtávon azonban gyorsítja az anyagcserét, ezért egy hosszú hétvége, méregtelenítéssel és szenvedéllyel egyaránt megfér az étlapon. A hosszú távú sikerért azonban kicsit jobban meg kell dolgoznod, és a valódi tisztuláshoz jobb, ha kicsit magadba fordulsz, és elvonulsz a világtól. Az eredmény persze kárpótol, az önbizalom és a szépen karbantartott test létrehozza önmagad szeretetét, amely hosszú távon elégedetté és vonzóvá tesz.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL