FÉSZEK

Új évszak új otthont hozzon - 8 varázslatos tipp a hangulatos őszi fészekért

Eljött az évnek az az időszaka, amikor sok időt töltesz majd otthon, így aktuálissá válhat a lakás felfrissítése. Néhány ötlettel egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, teljesen átvarázsolva ezzel a családi fészek hangulatát.

 

Ahhoz, hogy jól érezd magad otthonodban, és meghitt családi fészket varázsolj belőle, ha már beköszöntött az ősz, nem kell megszabadulnod a bútoroktól, kiegészítőktől. Néhány találékony és okos ötlettel ugyanis egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, ily módon a pénztárcádnak sem lesznek álmatlan éjszakái. A következő tanácsokat megfogadva igazán otthonos és stílusos enteriőrt varázsolhatsz magad köré, és még az őszre is felkészülhetsz.

7. Lakástextil-csodák


A lakástextilek tekintetében hagyatkozhatsz a textiltervezők szakértelmére, ugyanis komplett mintázat „családokból” vásárolhatsz díszpárna, vagy függöny anyagot. Azonban lehetsz ennél kreatívabb is! Válassz egy domináns színt, amely végigvonul az egész lakáson: például a manapság divatos csoki barna, vagy marsala. Fontos ellensúlyozni ezek komorságát színes darabokkal is: pl: csoki barnához a narancs, vagy zöld, szürkéhez sárga vagy piros. Lényeges, hogy ne használj nagyon eltérő minőségű anyagokat, hiszen az olcsó hatást kelt. Egy légtéren belül szerencsésebb, ha egy vonalat követsz, főleg abban az esetben, ha kicsi a lakásod.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL