FÉSZEK

Szabályok, amiket tudnod kell, mielőtt felújításba kezdesz

Szerző:
Szabó Anna
A sok DO IT YOURSELF videó arra ösztönöz minket, hogy hajlamosak legyünk azt feltételezni magunkról, hogy mi mindent – de tényleg MINDENT – képesek vagyunk saját magunk megcsinálni. A lakásfelújítással kapcsolatban találhatunk 5 perces videókat arról, hogyan rendezte be teljesen újra a lakását egy influenszer, vagy hogyan festette ki lakását egyedül a jó erőben lévő, jó testű srác, akit már több tízezren követnek. Ettől elhisszük, hogy természetesen mi is gyorsan és könnyedén képesek vagyunk bármilyen felújításra.

Ez a cikk azért készült, hogy eloszlassuk a kételyeket. Nem, nem mindig ilyen egyszerű a projekt, és ha mégis belefognál, akkor van egy-két szabály, amit mindenképpen érdemes betartani, hogy ne legyen egy igen rossz élmény belőle, vagy akár ne sérülj meg az egyes munkálatok során.


3 ijesztő dolog, ami megtörténhet, ha magad újítasz fel


Csőtörés és áramütés


Érdemes tudnunk, hogy hol találhatóak a közművezetékek. Ennek hiányában gyorsan elöntheti a lakásunkat a víz, ami tetemes károkat okozhat. Ugyanez igaz a villanyvezetékekre, hiszen áramtalanítás nélkül súlyos áramütést is szenvedhetünk.
 

lakásfelújítás lakberendezés lakás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL