Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Mosógép ami vasal is

Szerző:
Szabó Anna
Állítólag…. Egy brit diák kifejlesztett egy olyan mosógépet, ami nem csak kimossa a ruhákat és megszárítja, hanem ki is vasalja.

Oliver Blackwell, a plymouth-i egyetem végzőse reméli, hogy a gép, amit tervezett, nagyon keresett lesz, mert évente legalább 10 teljes napnyi időt töltünk úgy egyébként vasalással.
A gépet félelmetes logikával „WashDryIron”-nak, „mos-szárít-vasal”-nak nevezte el, de hát az ilyen feltalálót nem a stílusa miatt szeretjük… A gép a mosás, szárítás és vasalás funkciókat külön rekeszekben végzi, és állítólag nem csak a vasalástól szabadít meg minket, hanem többet a színek sem folynak meg, és az érzékeny ruhadarabok sem mennek össze. Egyszerre 16 darabot lehet belerakni, még akár akkorákat is, mint egy franciaágyra való lepedő.
Vállfákat alkalmaz, így a ruhák nem gabalyodnak össze, és 83%-al kevésbé gyűrődnek már mosás közben is. A szárítás és vasalás aztán átfújt forró levegővel történik.
Miután minden darab külön rekeszben tisztítódik, egyszerre lehet majd mosni a sáros edzőcuccot meg a selyemblúzt, természetesen más-más hőfokon.
Ha végre lesz egy érdeklődő gyártó cég is, arra számítanak, körülbelül 1000 fontból ki lehet hozni a gépet. (Hű, mennyi kosztpénz az….)
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL