FÉSZEK

Milyen a szobád? - Ilyen vagy a szerelemben

Most megtudhatod miről árulkodik rólad a szobád, az alvókuckód a pasidnak! Ugyanis, amilyen a szobád, olyan vagy a szerelemben, legalábbis rendkívül jellemez téged! Tehát, milyen is a szobád?

.

Design szoba

A szobád csillog-villog, mintha egy katalógusfotózásra rendezték volna be a legmenőbb designerek. Csak éppen a tartalom nem látszik. Ilyen vagy a szerelemben is. Sokat adsz a külsődre, megjelenésed valószínűleg mindig kifogástalan. De ki is vagy valójában? Mi a szenvedélyed, mit szeretsz, mitől félsz? A férfiak szeretik a titokzatosságot, de azért adhatsz nekik egy kis kiindulási pontot. A legjobban az nyűgözi le őket, ha rád nézve megcsillan valami a személyiségedből, ami csak te vagy.

Tipp: A rendszereteted és stílusérzéked példaértékű, ezért nem kell lemondanod róla. Viszont engedd meg magadnak, hogy néha egy kicsit eltérj a saját szabályaidtól. Bátran merj változtatni a szobádon, hamarosan a pasikkal való viselkedéseden is látszani fog, hogy ki mersz lépni a saját korlátaidból. Hidd el, értékelni fogják!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL