FÉSZEK

Íme, az otthon 3 legfontosabb helye a Feng shui szabályai szerint - Így hoz pozitivitást az életedbe

Kétségtelen, hogy a környezetünk közvetlenül kihat a jóllétünkre. A Feng shui segítségével átalakíthatjuk az otthonunkat, hogy az pozitív energiákat árasszon. Három helyiségre helyez hangsúlyt: a hálóra, a bejáratra és a konyhára.

Ez az otthon 3 legfontosabb helye a Feng shui szabályai szerint:

3. A konyha

A konyhát az otthon szívének tartják (hiszen itt táplálkozunk és alkotunk szinte minden nap), és akárcsak a testünk esetében, ha a szívünkkel valami nincs rendben, annak borzasztó követkeményei lehetnek.

Tükrök segítségével helyezd a tűzhelyet erőpozícióba

Az ágyhoz hasonlóan a tűzhely pozíciója is biztonságérzetet adhat, ugyanis, ha megfelelő helyre teszed, belátod mellőle az egész helyiséget. Ha ez nem megoldható, állíts mellé egy tükröt, amely a bejáratra néz. Így főzés közben is láthatod, ki lép be a konyhába.

Ne tárold a késeket szem előtt

A kések agressziót és nyugtalanságot sugallanak, ezért ajánlatos őket elrejteni a szekrényben. Sokan kellemetlenül érzik magukat az éles kések láttán. Békésebb az energiája a konyhának, ha nincsenek elől.

Támaszkodj lehetőség szerint természetes fényforrásokra

A fény nélkülözhetetlen a helyiség megfelelő rezgéseihez. A napfény növeli a szerotoninszintet, így remek érzés lesz a világos, szellős konyhában kezdeni a napot. Ha a konyhád nem jut nagy mennyiségű természetes világossághoz, függők vagy csillárok segítségével elérhető a kívánt hatás. A lámpád legyen meleg fényű, ez is természetes hatást kelt.

Ha valami eltört, javítsd meg

Mozog a konyhai szekrény egyik pántja, netán furcsán működik a főzőlap egyik lángja? A törött vagy elhanyagolt eszközök a konyhában ugyanilyen energiát árasztanak az otthonban. Ne hagyd figyelmen kívül, ha valami elromlott ebben a helyiségben!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL