FÉSZEK

Íme, az otthon 3 legfontosabb helye a Feng shui szabályai szerint - Így hoz pozitivitást az életedbe

Kétségtelen, hogy a környezetünk közvetlenül kihat a jóllétünkre. A Feng shui segítségével átalakíthatjuk az otthonunkat, hogy az pozitív energiákat árasszon. Három helyiségre helyez hangsúlyt: a hálóra, a bejáratra és a konyhára.

Ez az otthon 3 legfontosabb helye a Feng shui szabályai szerint:

2. A bejárat

A bejárat környéke az otthon „szájaként” funkciónál, hiszen eteti és táplálja a ház többi részét. Minden, ami itt történik, hatással van a többi szobára és az otthon teljes légkörére, éppen emiatt tisztának, fényesnek és hívogatónak kell lennie.

Mindenképpen az első bejáratot használd

Ha több lehetőséget kívánsz az életedbe vonzani, ne a garázst vagy a hátsóajtót használd, ugyanis a bejárat használata új energiákkal látja el, valamint nyitottá teszi az otthont és a benne élőket is. Javasolt az ajtót más színre festeni, mint a házat, így az igazán hívogató lesz a vendégek számára.

Tartsd ezt a területet tisztán és kacatmentesen

A hálóhoz hasonlóan a bejárat környékét is ajánlott rendben tartani (mint igazából nagyjából minden helyiséget). A söprés remek módja a stagnáló energiák felpörgetésének.

Vedd figyelembe az energetika szabályait

A bejárati ajtón keresztül beérkező energia változik attól függően, hogy forgalmas vagy nyugodt környéken laksz. Az élénk energiákat lelassíthatod szőnyeggel vagy futóval, lehetőleg olyannal, ami mintás. Ha pedig inkább felgyorsítanád a chi áramlását, egy kristály csillár a hasznodra válhat.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL