FÉSZEK

Íme, az otthon 3 legfontosabb helye a Feng shui szabályai szerint - Így hoz pozitivitást az életedbe

Kétségtelen, hogy a környezetünk közvetlenül kihat a jóllétünkre. A Feng shui segítségével átalakíthatjuk az otthonunkat, hogy az pozitív energiákat árasszon. Három helyiségre helyez hangsúlyt: a hálóra, a bejáratra és a konyhára.

Ez az otthon 3 legfontosabb helye a Feng shui szabályai szerint:

1. A hálószoba

Itt hajtjuk álomra a fejünket és töltődünk fel – életünk egyharmadát alvással töltjük. A lakásban ez a szoba felel az energiák visszaszerzéséért, ezért, ha belépünk ide, pihentető rezgésekre számítunk. Továbbá a háló energiarendszere befolyásolja az otthon intimségét és magánéletét is.

Az ágyat helyezd erőpozícióba

Az ágyat úgy helyezd el, hogy előtte az ajtó legyen, mögötte pedig egy stabil fal. Ha közvetlenül figyeljük, mi jön be és mi megy ki, könnyebben ellazulunk, és ezáltal stabilabbá válunk.

Tartsd távol az elektronikus eszközöket

Az elektronikus eszközök befolyásolják az alvást és az energiaszintünket, ugyanis állandó stimulációt és nyugtalanságot árasztanak. Ha nem tudsz úgy aludni, hogy a telefonod egy másik szobában töltődik, legalább helyezd az ággyal szemben lévő komódra.

Takaríts ki rendszeresen az ágy alatt és az éjjeliszekrények környékén

A szemét stagnáló energiákat hoz létre, aminek hatására az életben is úgy érezhetjük, hogy megrekedtünk. A jobb energiaáramlás érdekében ajánlatos tisztán és rendbe tartani az ágy alatti területet és az éjjeliszekrényeket. Ha pedig ez számodra nehezen kivitelezhető, puha tárgyakat, mint például paplanokat, ágyneműket tárolhatsz az ágy alatt, ebben az esetben a rezgések még gyengédek lesznek.

Ne helyezz ki családi fotókat a hálóban (kivéve rólad és a partneredről)

A Feng shui szerint a hálószoba egy rendkívül intim terület. Ez azt jelenti, hogy a falon csak neked és a párodnak van helye. Ha másról akasztasz fel képet, az azt jelzi, hogy valamilyen szinten ők is jelen vannak a szobában, ez pedig párkapcsolati problémákhoz vezethet.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL