FÉSZEK

Így válaszd ki a tökéletes otthont - 3+1 lépés Álmaid Lakásáért

Már gyermekkorunk társasjátékai óta tudjuk, milyen az ideális otthon számunkra: vidéki villa, hatalmas penthouse vagy éppen újépítésű belvárosi lakás. Arról azonban egy játék sem tájékoztatott bennünket, mennyire nehéz a tökéletes ingatlan kiválasztása. A „civilizációtól” elszigetelt lakóházban állandó kihívás lehet a napi bevásárlás és a rosszul kiépített internet, a fiatalos belvárosi lakás „összetartó szomszédi közössége” mellett, vagy éppen a bulinegyed rengetegében pedig egy életre elfelejthetjük a pihentető alvás műfaját.

3+1. Nem csak saját célra

Persze sokan vagyunk, akik már megtaláltuk mesebeli otthonunkat, így nem feltétlen saját célra tervezünk ingatlant vásárolni. A sikeres befektetéshez azonban elengedhetetlen, hogy könnyen bérbe tudjuk adni, ezért itt sem feledkezhetünk meg a fentebb említett szempontokról. 100-ból 78 befektető számára lényeges szempont, hogy a lakás a belvárosban legyen– a rutinos a frekventált helyeken vadásszák a legjobb fogásokat. Emellett – ha nem akarunk a leszakadt zuhanyfüggönyös és lassú internetes kapcsolattal bíró lakást kiadók lenni – érdemes megfontolnunk az okosotthon-szolgáltatást. A magasabb pozícióban dolgozó, befektetési célból vásárlóknak több mint fele számára ez is szükséges a tökéletes ingatlanhoz.

Az ígéretes lakás fellelése érdekében további fontos és hasznos befektetési tippeket a Cordiától leshetünk el, amely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. A Futureal-csoporthoz tartozó Cordia, Magyarország vezető lakóingatlan-fejlesztőjeként számos lakóházat épített és épít folyamatosan – Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti zöldövezetekben is vannak fejlesztései.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL