FÉSZEK

Így alakíts ki mesés kiskertet akár egy négyzetméternyi területen

Úgy véled, nem igazán neked való a kertészkedés és maga a kert is túl kicsi ahhoz, hogy bármit is termessz? Ne csüggedj, rengeteg olyan megoldás van, amellyel akár még egy amatőr kertész is kihozhatja a maximumot a rendelkezésére álló kiskertből! Az alábbi tippek segítségével csodás kiskert alakítható ki, és saját magad szüretelheted le a finomabbnál-finomabb idény zöldségeket.

Ismerd meg az alábbi kiváló tippeket, és alakíts ki viszonylag kis területen varázslatos kiskertet, ezután máris élvezheted az ízletes zöldségeket!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Légy kreatív


Minél kevesebb hely áll rendelkezésedre, annál inkább kreatívnak kell lenned, ha kiskertet akarsz létrehozni. A kertben kisebb méretű fácskákat és leveles zöldségeket valamint fűszernövényeket is egyaránt termeszthetsz. Légy merész és használj műanyag palackokat a kerti ágyások helyett. Kisebb méretűek ugyan, de a saláta, a gyógynövények vagy akár a hagyma számára kiváló opció. Az erkély falához is rögzítheted, létrehozva ezáltal egy mini függőkertet.


Ki mondta azt, hogy a virágágyás csak virágokkal ültethető be? Ültess gyógynövényt vagy salátát, a barátaid és a családod élvezni fogják, amikor megpillantják az új kiskertet.


Ha egyáltalán nincs elegendő hely egy kiskert számára, akkor helyezz el néhány virágcserépbe ültetett gyógynövényt a verandán, vagy a konyha teraszos részén.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL