Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Így alakíts ki mesés kiskertet akár egy négyzetméternyi területen

Szerző:
Szabó Anna
Úgy véled, nem igazán neked való a kertészkedés és maga a kert is túl kicsi ahhoz, hogy bármit is termessz? Ne csüggedj, rengeteg olyan megoldás van, amellyel akár még egy amatőr kertész is kihozhatja a maximumot a rendelkezésére álló kiskertből! Az alábbi tippek segítségével csodás kiskert alakítható ki, és saját magad szüretelheted le a finomabbnál-finomabb idény zöldségeket.

Ismerd meg az alábbi kiváló tippeket, és alakíts ki viszonylag kis területen varázslatos kiskertet, ezután máris élvezheted az ízletes zöldségeket!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Hozd ki a legtöbbet a rendelkezésre álló helyből


Ha nincs is négyzet alakú kertecskéd, még mindig kialakíthatsz egyet. Hozz létre függőleges kiskertet vagy telepíts kúszónövényeket az erkély vagy a kerítés mellett. Amennyiben nincs erre sem lehetőség, akkor ültess különböző növényeket és leveles zöldségeket az erkélyen elhelyezett virágcserépbe.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL