FÉSZEK

Hol kezdődik az otthon, melyet valóban pozitív energiák járnak át?

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian szép, megnyugtató otthonra vágyunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a nappali, a hálószoba és az egyéb helyiségek megfelelő berendezésére, a jó energiák biztosítása érdekében. De nem is itt kellene kezdenünk! Tudtad, hogy a ház eleje, a bejárat mindennél fontosabb?

A bejárat a chi központja, ahol a pozitív energiák áramlása kezdődik. Szimbolikusan, annak kinézete meghatározza, segít abban, hogy nyitottak legyünk a nagyszerű dolgok befogadására. Ki kell találnunk, hogyan nyomjuk el a negatív energiákat. Túlnyomó többségünk nem fektet nagy hangsúlyt a bejáratra, pedig ez az első hely, amit meglátunk az otthonunkhoz közeledve. Nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos!

A fő, hogy ha házunk eleje szépen nézzen ki és jó érzésekkel töltsön el, akkor pozitív érzelmeket vált ki belőlünk, mint például büszkeség, elégedettség - frusztráció és bosszúság helyett. Ha bejáratunk pozitív energiákat sugároz, akkor belépve sokkal könnyebb megbirkózni a mosogatni való, a szennyes, a rendetlenség látványával.


Tippek a megfelelő bejárat kialakításához

Szóval, mit is tehetsz, hogy otthonod egészét pozitív energia járja át a bejárat kialakítása révén?


1. Helyezz el egy üdvözlő lábtörlőt, mely nem unalmas fekete, hanem összhangban van a személyiségeddel.


2. Győződj meg róla, hogy az ajtóig vezető járdán nincsenek akadályok, könnyedén eljuthatsz a bejáratig.
3. Bizonyosodj meg arról, hogy a házszám tisztán látható. A látogatók könnyen tudják azonosítani otthonod.


4. A bejáratnál elhelyezett növények legyenek egészségesek, üdék. Az életet akarod ünnepelni, egy elszáradt növény ennek ellenkezőjét sugallja.
5. Legyen rend a bejáratnál. A felhalmozott lomokat ne itt tárold, csak bosszúságot okoz.
6. Célozz meg annyi érzéket, amennyit csak lehetséges. Illatos, kedvenc színedben pompázó virágok, szélcsengő, madáritató, törd meg a monotonitást ízlésesen elrendezet kövekkel, fadarabokkal.


7. Javítsd meg a dolgokat. Ne hagyd, hogy tönkre menjenek, javítsd ki, amint észreveszed a legapróbb hibát.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL