FÉSZEK

8 „hygge” tipp a meghitt téli hangulathoz

A hygge nézőpont szerint a téli hónapok a boldogság időszakai, mindössze néhány trükköt kell ismerned, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a hideg időjárás varázsából. Itt van 8 hygge tipp az eddigi legmeghittebb téli hangulatért.

Közeledik a tél, amikor hideg lesz, nedves, szürke, komor, és hamar besötétedik. Ugyanakkor fényekkel, hópelyhekkel, meleg kakaóval és boldog családi és baráti összejövetelekkel lesz tele, tehát minden csak nézőpont kérdése! A dánok minden bizonnyal tisztában vannak a témával, ugyanis egy komplett életmódot szentelnek a melegség, a meghittség és az általános jólét érzéseinek. Ezek közül mutatunk most néhányat.

Ne rohanj

A hygge pontosan arról szól, hogy lassulj le és élvezd ki a jelen pillanatot. Ha jógázol, meditálsz, vagy valamilyen más tudatos jelenlét gyakorlatot végzel, azt jelenti, hogy rájöttél, milyen fontos a jelen megélése anélkül, hogy rögtön a következő feladathoz rohannál vagy a múlt miatt aggodalmaskodnál. Próbáld meg élvezni az apró dolgokat, például a reggeli csésze kávédat vagy esti kakaódat, a reggeli napsütést, egy jó könyv olvasását vagy a játékot a macskáddal. A legegyszerűbb dolgok tesznek a legboldogabbá!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL