FÉSZEK

8 „hygge” tipp a meghitt téli hangulathoz

A hygge nézőpont szerint a téli hónapok a boldogság időszakai, mindössze néhány trükköt kell ismerned, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a hideg időjárás varázsából. Itt van 8 hygge tipp az eddigi legmeghittebb téli hangulatért.

Közeledik a tél, amikor hideg lesz, nedves, szürke, komor, és hamar besötétedik. Ugyanakkor fényekkel, hópelyhekkel, meleg kakaóval és boldog családi és baráti összejövetelekkel lesz tele, tehát minden csak nézőpont kérdése! A dánok minden bizonnyal tisztában vannak a témával, ugyanis egy komplett életmódot szentelnek a melegség, a meghittség és az általános jólét érzéseinek. Ezek közül mutatunk most néhányat.

Napozz

Szeretünk rejtőzködni az otthonunk védelmében, de nem szabad megfeledkezni a D-vitamin hiányról sem, amely a legfőbb okozója a depressziónak a téli hónapokban. Még ha egész nap dolgoznod is kell, az ebédszünet rendelkezésedre áll, hogy megszerezd a napfényadagodat. Sétálgass a teraszon, próbálj ki egy új éttermet, vagy hallgass nyugtató zenét egy padon ülve a parkban. A hétvégéidet teljes mértékben használd ki, hogy annyi napsütést szívj magadba, amennyire csak szükséged van.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL