FÉSZEK

8 „hygge” tipp a meghitt téli hangulathoz

A hygge nézőpont szerint a téli hónapok a boldogság időszakai, mindössze néhány trükköt kell ismerned, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a hideg időjárás varázsából. Itt van 8 hygge tipp az eddigi legmeghittebb téli hangulatért.

Közeledik a tél, amikor hideg lesz, nedves, szürke, komor, és hamar besötétedik. Ugyanakkor fényekkel, hópelyhekkel, meleg kakaóval és boldog családi és baráti összejövetelekkel lesz tele, tehát minden csak nézőpont kérdése! A dánok minden bizonnyal tisztában vannak a témával, ugyanis egy komplett életmódot szentelnek a melegség, a meghittség és az általános jólét érzéseinek. Ezek közül mutatunk most néhányat.

Készítsd fel az otthonodat a télre

Az egyik legfontosabb elem a meleg és meghitt környezet kialakítása az otthonodban. Hidd el, valójában nem is olyan nehéz! Takarj le mindent szőnyegekkel és takarókkal, beleértve a hideg padlót és a réseket, ahol be tud jönni a hideg levegő. Helyezz néhány puha és meleg párnát az ágyadra és a kanapéra, az ablakodra helyezz drapériát, hogy megóvd az otthonodat a sötétségtől és a hidegtől is. Töltsd fel a gyertya készletedet, és helyezz minél több tükröt a lakásba, hogy visszaverjék a fényt és meghitt hangulatot kölcsönözzenek.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL