FÉSZEK

8 dekorációs tipp, hogy az otthonod világosabb és élhetőbb legyen - Költöztesd be a harmóniát!

Semmi sem kellemetlenebb, mint egy csodás reggelen arra ébredni, hogy a lakásban káosz uralkodik. A szoba egyfajta személyes tér, amely kényelmet, békét és inspirációt sugároz, ám olykor a túl régi bútordarabok párosulva néhány oda nem illő tárggyal igazán zavaróak lehetnek. Mindez pedig a lelki és a mentális állapotodra is kihat.

Ám felújíthatod a lakóteredet, ha kicsit feldobod a kedvenc színeiddel, csempészel be olyan tárgyakat, amelyek az érdeklődésedet tükrözik, illetve tiszta teret teremtesz. A világos és inspiráló lakótér nem csupán a dekorálásról szól, több ettől, és kihatással van az elmédre és a lelki állapotodra. Légy könnyed és kezdd azzal, ami már a rendelkezésedre áll, dobd fel néhány dekorációs elemmel az otthonodat.

{KEPGALERIA}

6. Alakíts ki olvasó sarkot, egy kis kuckóval

Érdemes kialakítani egy olvasó sarkot, amely segít a munkában való inspirációt is megőrizni. Győződj meg arról, hogy az olvasósarok egyszerű, de kényelmes, és minden a kezed ügyében van, ami kell, így motivált maradsz munka közben is. A szoba méretétől függően az inspirációs fal mellett alakítsd ki esetleg az olvasókuckót. Így akkor is szem előtt tarthatod a céljaidat, ha olykor elveszíted a fókuszt. Legyen megfelelő asztal és szék, ha éppen dolgozgatni is szeretnél itt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL