FÉSZEK

7 rovarcsapda, mely távol tartja otthonodtól a rovarokat

Ha úgy döntesz, hogy színes befőttes üvegekkel dobod fel otthonodat, ezer lehetőség közül választhatsz. De van egy lehetőség, mely olcsó és praktikus, élvezetesebbé teheti a nyarat. Szeretjük az összes élőlényt, de ha rovarokról van szó, bizony cselekednünk kell, hogy távol maradjanak tőlünk. Elűzhetjük őket, anélkül, hogy kárt tennék bennük.

Az üveg előkészítése


A listán szereplő receptek mindegyikéhez szükséged lesz egy tiszta befőttesüvegre. Az illat intenzitását úgy fokozhatod, ha minél több lyukat vágsz a tetejére, vagy nyitva hagyod. Szinte minden receptben helyettesítheted a vizet olvasztott viasszal, hogy gyorsabban dolgozzon és tovább tartson a gyertya.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Univerzális recept


Most többről lesz szó, mint egy egyszerű keverék. Ezt mindenre használhatod. Összesen 4 befőttesüvegre lesz szükséged e recepthez.

• 10 csepp illóolaj a következőkből üvegenként: cédrus, levendula, citrom és Thieves illóolaj
• fél citrom és egy fél lime üvegenként, szeletelve
• 2-3 rozmaringág/üveg
• víz

A megszokott módon készítsd el, majd tegyél egy-egy úszó gyertyát az üvegbe. Majd helyezd el az otthonod különböző pontjain.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL