Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

Szerző:
Szabó Anna
A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Minden lakásban van egy úgynevezett gazdagság zóna, egy pénzsarok, amely a megfelelő tárgyak segítségével erősíti az energiákat, ezáltal azt is elősegíti, hogy több pénzt vonzhass magadhoz. Ez a zóna a bejárattól legtávolabb eső sarok. Lássuk, milyen tárgyakat érdemes ide elhelyezni annak érdekében, hogy egy kis többlet-bevételre tegyünk szert.

 

1. Tsai Shen Yeh – a gazdagság kínai istene

Tsai Shen Yeh a jólét, a gazdagság és a szerencse istene, nem véletlenül az egyik legnépszerűbb a kínai istenek között. Egy aranytigrisen ülve jelenik meg, ezzel is szimbolizálva, hogy ellenőrzése alatt tartja ezt az állatot. Arany köntöse és a rengeteg aranyrúd már csak hab a tortán, így ha otthonodban elhelyezed, biztos lehetsz benne, hogy védelmet nyújt pénzügyi téren is. Legjobb helye a bejárati ajtóval szemben van.

otthon fészek lakberendezés feng shui pénz bőség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL