FÉSZEK

6 dolog, amire érdemes figyelni az otthonodban, ha egyensúlyban akarsz élni

A minimalista stílus valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, ám egy új trend kezd kibontakozni a lakberendezésben. Divatba jön a kevésbé rideg és kissé rugalmasabb, jó hangulatot árasztó lakás.

 

Érdemes tehát úgy berendezni a lakásodat, hogy látszódjon rajta, abban tényleg emberek élnek. Amellett, hogy a lakás rendezett és szervezett, érdemes egy pici „rendetlenséget" is hagyni, és elhelyezni néhány személyes tárgyat, aminek tényleg jelentősége van, mert így növelhető a kreativitás. Díszítsd különböző képekkel a falat, helyezz különböző emléktárgyakat a helyiségekbe, bármi olyasmit, ami megnöveli az energia rezgésszámát. Ezt javasolják a pszichiáterek, a feng shui szakértők és a színterapeuták.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

2. Döntsd el, hogy mit akarsz elérni, és eszerint rendezd be az otthonodat


A fizikai tér fokozza a szellemi és érzelmi állapotot, persze ez lehet jobb vagy rosszabb. A hangsúly bizony sokszor a falakon van, ami a környezetedet kevésbé stresszessé teszi, így megspórolsz egy csomó kiadástól, hiszen harmóniában vagy. A legjobb mód az, hogyha először a föld hangulatot, érzést teremted meg, majd kisebb hatásos dísztárgyakat helyezel el az otthonodban. Növények, virágok, szép kövek, zsálya, cédrus, bármi, ami örömmel tölt el, és megakadályozza a stresszt. Válassz tetszetős, nyugtató és egymással harmonizáló elemeket.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL