FÉSZEK

5 titkos mosási tipp, mellyel, sokkal szebbek lesznek a ruháid - A luxus szállodák technikái

Ha valaha is szálltál már meg ötcsillagos szállodában, akkor valószínűleg tiszta, friss és illatos ágyneművel találkoztál a szobában. Vajon hogyan sikerül a hotel dolgozóinak ilyen tökéletes eredményt elérniük? Ha tudni szeretnéd, olvasd el az alábbi néhány tippet, amit ellestünk a luxusszállodák dolgozóitól.

4. Foltok eltávolítása

A foltok nagyjától meg kell szabadulnod, mielőtt nekiállnál a mosásnak. Számos módon eltávolíthatók a különböző foltok. Az alábbiakban néhány olyan egyszerű módszerről van szó, amely nem igényel sok időt és energiát.

  • Friss olajfoltok eltávolításához a foltot keményítővel dörzsöld be
  • 5-10 perccel a mosás elkezdése előtt használhatod a WD-40 nevű szert, például a paradicsom és paradicsomszósz okozta foltok eltávolítására.
  • Könnyedén eltávolíthatod a kávét és a borfoltokat, ha asztali sóoldatba (1 evőkanál só és 1 liter tiszta víz) áztatod a ruhát, és benne hagyod az oldatban egy órán át.
  • Használhatsz szódabikarbónát, hogy megszabadulj a sárga foltoktól és a kellemetlen szagoktól. Mindössze annyit kell tenned, hogy adj hozzá ½ csésze szódabikarbónát a mosószerhez.
  • A verejtékfoltok fehér ruhákból történő eltávolításához 40 °C-on mosószerrel előmosást végezhetsz, majd fehérítővel indíthatod el a mosási ciklust. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL