FÉSZEK

5 remek módszer, hogyan varázsolhatod pozitívabbá az otthonodat

Egy hosszú nap után mindenki arra vágyik, hogy az otthon melegében a családjával lehessen. Az otthon vigaszt és támaszt nyújt a világban zajló káosz ellen, így azt kell érezned, hogy az otthonod számodra egyfajta menedék. Vigaszt, békét és támogatást kell, hogy nyújtson, és mivel sok időt töltesz otthon, igenis oda kell figyelni arra, hogy minél jobban érezd magad.

 

Ha nem csupán ellazulni szeretnél otthon, hanem egyben feltöltődni is energiával, akkor az alábbi tippek segítségével megtöltheted pozitív energiával az életteredet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

5. Ne feledj el hálás lenni és köszönetet mondani


Igenis légy hálás mindazért, amid van, hiszen a pozitív gondolkodás segít megtölteni az otthonod pozitív energiával. Ha van gyermeked, emlékeztesd arra, hogy az esti lefekvés előtt ő is mondjon mindazért, amije van, egy „köszönömöt”. Ugyan a világ tele van szükségtelen vágyakkal és kísértéssel, de bizony adomány, ha van tető a fejed fölött, friss étel és tiszta víz az asztalon, van ruhád és vannak, akik szeretnek. Bizony, ezáltal sokkal gazdagabb vagy már rengeteg embernél a világon.


Ülj le a családoddal, és mondjátok el egymásnak, miért vagytok hálásak, és mi tesz titeket boldoggá. Növeli az energiaszinteteket és elősegíti a pozitív gondolkodást. Légy hálás a kis dolgokért is, mert a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy pozitív maradsz egy olykor negatív világban.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL