FÉSZEK

5 mosással kapcsolatos titok, ami mindig jól jön

Az alábbiakban mutatunk néhány olyan kevésbé ismert, viszont rendkívül hatékony tippet, melyeket a patinás szállodák mosodai dolgozói alkalmaznak a gyönyörű tisztaság érdekében. Érdemes kipróbálni.

Foltok eltávolítása

  • Ahhoz hogy megszabadulj a friss olajos szennyeződéstől, szórd le cukorral vagy keményítővel. Ezután egyszerűen mosd ki az adott ruhadarabot.
  • A paradicsommártás nyomai néhány csepp WD 40 nevű tisztítószerrel könnyen eltávolíthatók. Vidd fel a foltra és hagyd rajta 5-10 percig, ezután mosd ki a ruhadarabot hideg vízben.
  • A fehér ruhából a verejtékfoltok eltávolításához csinálj egy előmosást bármilyen mosószerrel 40 Celsius fokon. Ezután mosd át úgy, hogy fehérítőt is adsz a mosáshoz.
  • A kávé és a borfolt eltávolításához áztasd a ruhákat vízbe és sóoldatba. (1 evőkanál só / 1 liter víz). Ezután mosd ki a ruhákat.
  • Használj szódabikarbónát, hogy a fehér ruhákon éktelenkedő sárga foltokat eltüntesd, emellett a kellemetlen szagokat is eltávolítja. Adj fél pohár szódabikarbónát a mosóporhoz vagy a háztartási szappanhoz, és mosd ki a ruhákat meleg vízben.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL