FÉSZEK

5 dolog, amit tenned kell az otthonodban, ha nincsenek rendben a pénzügyeid

Nincsenek rendben a pénzügyeid, holott lennének jó lehetőségek? Elképzelhető, hogy a vagyoni jóléted blokkolva van. Az ősi kínai művészet megoldást nyújthat minderre, hiszen megnyithatod azokat az energiacsatornákat, amelyek most valamiért blokkolva vannak. Egyszerű és még pénzt sem kell rá szánnod, csupán elegendő, ha követed az alábbi tippeket!

.

 


 

 

A fürdőszoba és a konyha


A tűzhely a legfontosabb a konyhában, mivel a jólét ehhez társul. Tartsd tisztán és ügyelj arra, hogy megfelelően működik-e. Helyezz el felé egy tükröt, ha van rá lehetőséged, így a visszaverődő fény megsokszorozza az égők számát.


A feng shui szerint a víz elmossa a jólétet, emiatt nagyon ügyelj minden vizes területre. Ha nem használod a mosogatót, akkor helyezd a dugót a lefolyóba, máskülönben elfolyik a pénz. Ugyanezért érdemes lehajtani a WC ülőkének a fedelét is, amikor épp nincs használatban. A földszínek, mint például a sárga és bézs, szimbolikusan gátolják a vizet, ezért érdemes ilyen színű padlót vagy csempét választani a konyhába, mosókonyhába és a fürdőszobába.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL