FÉSZEK

4 dolog, amit érdemes szem előtt tartani, ha nem áramlik megfelelően a pénz az életedben

Ha az életed hiánnyal van tele, és képtelen vagy megtapasztalni a bőséget, akkor ideje megvizsgálni az otthonodat. Ha hiszed, ha nem, a bőségben teli élet összefüggésben áll a családi kapcsolatokkal, az érzelmi akadályokkal, és az energetikai blokkokkal. Ezek mellett, ott van még a bűntudat érzése, illetve az összes negatív mentális minta, melyek nem hoznak fejlődést, így sikert sem.

 

Amióta létezik a Feng shui, lehet dolgozni a fentieken is. Ha külső szemmel vizsgáljuk meg a helyzetünket, az segít, hogy megszabaduljunk ezektől a mérgező energiáktól. Elmozdítani egy bútort a helyéről, kifesteni a lakást, kidobni azt, amire már nincs szükség, megjavítani a csapot, vagy több világítást beszerelni, mind-mind arra szolgál, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Ezek a változtatások dupla annyi erőt adnak, egyrészt úgy érezzük, hogy sikerült felülkerekedni a tehetetlenségen, másrészt újra nagyobb lesz az életkedvünk. És ennek a kézzelfogható következményei sem váratnak magukra, ugyanis a pénz megfelelőbb formában kezd el áramlani. 


 

 

 

 

A családi fotóknak, képeknek is meg van a maga helye

Ha a lakásban vannak festmények vagy szobrok, jó, ha tudod, hogy azok a hiányosságot jelképezik. Ám, ha a pénz területén családi fotók vannak, akkor ez azt jelenti, hogy a lakóknak hamis képük van önmagukról. Ez a családban lévő anyagi javakról is sokat elárul, és azt az üzenetet közvetíti az Univerzum számára, hogy nem akarsz bőséget az életedbe. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, el kell távolítani ezekről a helyekről a családi fotókat, és olyan képeket érdemes elhelyezni, melyek a bőséget vonzzák. Ez lehet egy tájkép, vagy egy vitorlás hajó, amely a kék és nyugodt tengeren halad.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL