FÉSZEK

9 szuper térelválasztó fal az otthonodba, amit te magad is elkészíthetsz

A térelválasztó falak egy szempillantás alatt átalakítják az egyfunkciós szobát egy elkülönített, privát területté. Akár azt az illúziót is kelthetik, hogy a szoba alapterülete nagyobb, mint valójában.

Tedd félre a gipszkartont vagy az asztalosmesterséget, ezeknél sokkal egyszerűbb anyagokat és eszközöket fogunk használni. Eszközök terén például a tűzőgép, a ragasztópisztoly, a kalapács és a tűszeg az irányadó. Anyagnak szinte bármi használható: kötél, rendszámtábla, műanyag cső, csirkedrót, újratervezett IKEA ajtók, raklap fa, bakelitlemez, vagy fém. Határt csak a képzeleted szabhat. 

Egyszerű juta kötél térelválasztó fal

Ennél a természetes anyagnál nehéz jobbat elképzelni a térelválasztáshoz, elsősorban nagyobb területű helyiségbe ajánljuk, hogy a tátongó üres helyet kitöltse. Nagyon könnyen kivitelezhető, és az alapanyagok is olcsók hozzá, ráadásul a vastag juta kötél bármelyik hobbiboltból vagy barkács áruházból beszerezhető. Ha inkább vékonyabb madzagot szeretnél használni, még többet spórolhatsz a költségeken.


A fából készült tartóléceket szereld fel a plafonra és a padlóra, majd fűzd be közéjük a köteleket. Habár ez a megoldás átlátszó, így nem nyújt teljes elhatárolást, de attól még szuperül működik a helyiség elválasztására.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL