FÉSZEK

10 kiváló módszer, hogyan érdemes rendszerezni a ruhákat! - Íme, a praktikus elrendezés technikája

„Mit vegyek fel?” Ezt a kérdést minden nő legalább egyszer felteszi magának naponta, emiatt is érdemes úgy rendszerezni a ruhákat, hogy könnyedén megtaláld azt, amire szükséged van. Próbáld ki az alábbi tippeket, melyek segítenek abban, hogy szem előtt legyen az, amit éppen viselni akarsz. Szánj időt minderre, mert nagyon sokat jelent a praktikus elrendezés!

{KEPGALERIA}

8. A kiegészítők tárolása

Az övek, táskák, sálak, napszemüvegek, nyakkendők, sapkák tömkelegét bizony okosan kell elrendezni. Vajon hogyan tárolhatod mindezeket praktikusan? Sokféle megoldás létezik, csupán kreatívnak kell lenned:

Először is, gondold át, mit akarsz megtartani és mi az, amire már nincs szükséged. Amit már nem akarsz megtartani, akkor ajándékozd oda a szeretteidnek vagy rászorulóknak. Tárolhatod a nyakkendőket és a sálakat vállfán, de akár szépen össze is hajtogathatod őket egy díszesebb dobozba.

A pénztárcák esetében érdemes a polcokat elválasztó részeket beszerezni, majd kisebb dobozokba bepakolhatod az apróbb méretű kiegészítőket. A táskákat akár a szekrény aljába is elhelyezheted, de akár az ajtóra felszerelt helyes kis fogasokra is akasztgathatod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL