EZOTÉRIA

Tegyél fel magadnak egy kérdést, majd válassz egy állatot, hogy választ kapj rá!

Tedd fel bátran azt a kérdést, ami nagyon nyomja a szívedet, de nem tudod rá a választ. Ezután válassz egy állatot, és olvasd el a hozzá tartozó leírást, hogy választ kapj végre arra, ami már régóta mardos belülről!

Biztos, hogy benned is rengeteg kérdés és bizonytalanság merül fel, és néha csak arra an szükséged, hogy választ kapj rájuk, és máris megnyugszol. Mielőtt tovább lépnél a tesztre, elhoztuk neked Paramahansa Yogananda nagymester üzenetét remélve, hogy segítségedre lesz majd lelki utazásod során:


„Mindannyian istenek vagyunk, csak még nem tudsz róla. Az Istenek tengerét az előtted álló hullám takarja el csupán. Ne gondolkozz a gyengeségeiden, vonatkoztass el a hullámtól. Csukd be a szemed, hogy meglásd magad körül a mindenhol jelenvalóságot. Ha képes vagy túllépni a tested határain, és elég tudatosan figyelsz, akkor a szféra közepén találod magad, és rájössz, hogy rengeteg öröm és áldás vesz körül téged, mely a csillagok fényét és a szél erejét is adja. Ébredj fel az semmibe veszés álmából, és lásd meg Isten dicsőségét! Vedd észre, hogy mindent az ő hatalma teremtett, és ő a válasz minden kérdésedre.”


Most pedig válassz egy állatot, és olvasd el a választásodhoz köthető megállapításokat!
Olvass a sorok között!


 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL