EZOTÉRIA

Színes rózsa-teszt - Milyen a belső világod?

A színek által keltett személyes benyomások nem befolyásolják a karakterünket, de a színek hatással vannak ránk, megmutatják a belső világunkat, ezért mindig olyat választunk, amelyektől jól érezzük magunkat. Ez a tudat és a tudatalatti kis játéka, ami mindenkiben lezajlik, igazából pillanatok alatt. Válaszd ki a kedvenc rózsád színét, és elmondjuk, milyen hatással van az életedre!

 

Egy nagyon színes világ vesz körül bennünket, és az első dolog, ami megragadja a tekintetünket, bármilyen tárgy, személy, állat estében, az nem más, mint annak a színe. Az agyunk öntudatlanul is elraktározza mindennek a színét, még az előtt, hogy a formáját feldolgoznánk, de ennek nem tulajdonítunk különösen nagy jelentőséget.

Nézd meg az alábbi rózsákat, és a 4 szín közül válaszd azt, amely a legnagyobb hatással van rád! Kattints rá, és próbáld megérteni, hogy milyen vagy valójában!

 

  

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL