Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mivel elégítheted lelked sötét oldalát? - A Vámpír Tarotból kiderül

Szerző:
Szabó Anna
Tetszik vagy sem, el kell fogadnunk azt a tényt, hogy nem csak jóság, hanem gonoszság is rejlik bennünk. A fény mellett jelen van a sötétség is, és személyenként eltérő, kiben mekkora ez az arány. Ám ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet élhessünk fontos, hogy mindkét oldalunk vágyait ki tudjuk elégíteni. Ezért a Vámpír Tarot felfedi neked a titkot, mire áhítozik a lelked sötét oldala!

 

Teljesen természetes, hogy mindenkiben van egy kis sötétség. Ha elnyomod, annál több galibát fog okozni benned és felrúgja a lelki világod harmóniáját. Ezért ahelyett, hogy megtagadnád, inkább ismerd meg és tudd meg, mire vágyik, mivel lehetne kielégíteni ahhoz, hogy békében élhessen a fényes oldal mellett. Ebben lesz a segítségedre a Robert M. Place által készített Vámpír Tarot, amit Bram Stoker Drakula c. műve és mítosza ihletett és kalauzol el bennünket gazdagon illusztrált, képregényes lapjain a vámpírok világába.

 

Most te következel és válassz egy lapot, és hagyd, hogy felfedje előtted az igazságot!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL