EZOTÉRIA

Mi a probléma veled? - Jack, a tökkirály, játékosan rávilágít hiányosságaidra!

Jack, a tökkirály, aki egy örökkön égő töklámpással közlekedik, elárulja neked, mi is a probléma veled! Miért nem sikerülnek a dolgaid, miért megy minden olyan nehézkesen, mivel akadályozatod magad, mik a hiányosságaid? Hidd el, nála jobban senki sem tudja, hogy mi állhat az ember boldogulásának útjában!

 

Egy ír legenda szerint – bár ebből is több változat van - Jack O'Lantern – akiről a halloween-i tök kapta a nevét – egy részeges kovács volt. Egy szép napon odament a részeges Jackhez az ördög és elhívta a pokolba, de előtte felajánlotta, hogy igyanak még egy pohárral. Jack-nek esze ágában sem volt vele menni, ezért cselt eszelt ki. Ravaszul megkérte, hogy válasszon egy almát az almafájáról, mire az ördög felmászott a fára és addig Jack keresztet rajzolt a fa oldalára, amitől viszont rettegett az ördög. Az ördög persze megijedt a kereszttől és nem mert lemászni ezért a fán kucorgott. Majd addig egyezkedett a furfangos kováccsal, míg az megígértette vele, hogy ha leereszti a fáról, cserébe gondoskodik róla, hogy ne kerüljön a pokolba, mivel rengeteg bűn száradt már a lelkén. Így mikor Jack megengedte, hogy lemásszon, ahogy földet ért már el is tűnt az ördög. Aztán amikor Jack meghalt, lelke a menny és a pokol között rekedt, mert egyik helyre sem engedték be. Az egyikhez túl rossz volt, a másik helyen pikkeltek rá. Ezért Jack arra kérte az ördögöt, hogy legalább egy kis fényt adjon neki, hogy megtalálja a visszautat az élők világába. Végül az ördög megszánta és egy örökké izzó fadarabot dobott Jacknek a pokol katlana alatt lobogó tűz parazsából. Jack az izzó parazsat egy kivájt takarmányrépa belsejébe tette világító lámpásnak, azóta lelke ennek a takarmányrépa-lámpácskának a fényénél keresi megnyugvását.


Íme a mese vége, most pedig megtudhatod a sokat tapasztalt, bölccsé vált Jack-től, hogy mi is a probléma veled, miért nem jutsz előrébb az életben, mik a hiányosságaid vagy éppen mivel akadályozatod a boldogulásodat! Válassz egy szimpatikus töklámpást és már olvashatod is!

 

 

   

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL