EZOTÉRIA

Az 1000 éves teknős útmutató jóslata! - Mit kell tenned az elkövetkezendő időszakban?

Szerző:
Szabó Anna
Az 1000 éves teknős egy végtelenül bölcs, sokat látott, tapasztalt mester. Szinte minden kultúrában felüti a fejét, mint bölcs, gyógyító tanító, egyeseknél pedig egyenesen a világ őrzője. Ereje a nyugalmában, a harmóniájában, a türelmében és a tudásában rejlik. Vajon mi mondanivalója lehet számodra ennek a bölcs öreg léleknek? Ha készen állsz, ismerd meg a neked szóló útmutatását!

 

Kínában, Indiában, az ázsiai országokban, az indiánok és maorik kultúrájában, de a világ számos területén szentként kezelik a teknőst, de minimum egy nagy tiszteletnek örvendő, megbecsült állatot, illetve lelket látnak benne, aki bölcsességekre tanít, meggyógyítja a lelkünket, aki védelmez bennünket.

 

Kíváncsi vagy arra, hogy a végtelenül bölcs 1000 éves teknős vajon mit taníthat neked? Akkor húzz egy lapot és megtudod!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról,angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL