DIVAT

Stílusos Watch szíjak nyárra

A karóra mindig is a legmeghatározóbb kiegészítőnek számított, mely a maga diszkrét, mégis igen beszédes módján szinte mindent elárult viseléjőről. Ma sincsen ez másként, éppen csak maguk az órák változtak – főleg funkciójukban – egy egész világot. Ám az órád minősége, stílusa és a hozzá viselt szíj jellege ugyanolyan fontos stíluseleme a megjelenésednek, amit szerencsére ma már egyetlen mozdulattal hozzáigazíthatsz az aktuális öltözékedhez, akár pár ezer forintból is.

Szilikon szíjak


Mindennapi és sportolás közbeni viseletként legnagyobb népszerűségnek a szilikon óraszíjak örvendenek. Nem véletlenül, hiszen a szilikon számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: rendkívül strapabíró, ugyanakkor selymes tapintású, kellemes viselet, mely jól tűri a nedvességet (beleértve az izzadságot is) és könnyen tisztítható.


Kifejezetten sportoláshoz fejlesztették ki az úgynevezett lélegző sport szilikon szíjakat, melyeken végig nagy, sűrű lyukacsok biztosítják a szellőzést, egyúttal a pánt dizájnját is adva a lyukaknál a két eltérő szín kombinációjával.


Némelyik típus antibakteriális bevonattal és méhsejt mintázatú belső réteggel készül, mely izzadságálló, így ez is bátran viselhető edzés vagy bármilyen keményebb testmozgás vagy fizikai munka során.


Emellett létezik a szilikon szíjakból természetes biokompatibilis, antimikrobiális és hipoallergén verzió is.


A szilikon szíjak külleme alapvetően kissé sportos jellegű, de vannak kifejezetten dizájn stílusúak is, melyek szélesebb, látványos formaviláguknak és élénk színüknek – mint a pink, oliva, rikító sárga, tűzpiros, stb. – köszönhetik trendi, látványos hatásukat.


 

.

 

Textil szíjak


Kellemes viselésük miatt igen népszerűek a kiváló minőségű textilből készült órapántok is. Többségük puha, légáteresztő fonallal van szőve, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a kopásnak, az izzadságnak és a vízcseppeknek.


Változatai:


● Fémcsatos: rozsdamentes acél csattal záródik, mely méretre állítható.

● Tépőzáras sportszíj: egy sportos stílusú termék, mely a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyen igazodik a csukló formájához, átfűzős rögzítése miatt pedig gyorsan és egyszerűen méretre állítható. Könnyű, kellemes tapintású, légáteresztő anyagának köszönhetően tartós és meglepően puha viselet.

● Gumis: a gumírozott textilből készült pánt rugalmas, így még komfortosabban igazodik a csuklómérethez, emellett rendkívül könnyű és puha.


A színválaszték mindegyik típusból rendkívül változatos a klasszikus és visszafogott színektől az élénk árnyalatokig és a mintás verziókig.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL