DIVAT

Így válaszd ki a testalkatodhoz illő tökéletes ruhát - Legyen tökéletes a megjelenésed!

Felpróbálsz egy ruhát, melybe beleszerettél a kirakatban, ám egész egyszerűen borzasztóan áll rajtad. Ismerős helyzet? Nos, nem ez jelenti azt, hogy bármi gond is lenne a testeddel. Egyszerűen annyi történik, hogy nem öltözködsz a testalkatodnak megfelelően. Ám ne aggódj, most olvashatsz néhány tippet arról, milyen ruhadarabokat érdemes viselned ahhoz, hogy remekül nézz ki.

Téglalap alakú test


Ha nincsenek igazán gömbölyű formáid, válassz olyan ruhákat és kiegészítőket, amelyekkel kicsit nőiesebbé teheted az alakod. Húzd össze az övet a derekad legkeskenyebb részén, hogy kiemeld. Válassz olyan ruhákat, amelyek a derékrésznél húzottak és alul kiszélesednek.


Viselj olyan felsőt, amely a csípődet szélesebbnek láttatja, és a hasad kilátszik belőle. A vállaid szélesebbnek tűnnek, a melleid pedig formásabbnak, ha fodros vagy galléros felsőket választasz, és olyan kiegészítőket szerezz be, amelyek a test felső részét hangsúlyosabbnak láttatják.


Válassz olyan fehérneműt, amelyben a melleid formásabbnak tűnnek és a derekad is kihangsúlyozzák. Viselj peplum darabokat, azaz fodros derékrésszel rendelkező dzsekiket, felsőket, ruhákat és szoknyákat, amelyek homokóra alakot kölcsönöznek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL