DIVAT

Így kombináld a különféle színű ruhákat és cipőket tavasszal - Legyen tökéletes a megjelenésed!

A divattervezők egyre inkább elrugaszkodnak a korábban merev szabályoktól. Manapság rengeteg minta és szín kombinálható egymással. Nem kell többé ugyanolyan lábbelit viselned, mint amilyen az adott ruhadarab színe, de a nyakláncnak sem kell feltétlenül ugyanolyan árnyalatúnak lennie, mint a fülbevalódnak. Mindez azonban nem is olyan egyszerű, érdemes néhány dologra odafigyelni.

Annak érdekében, hogy könnyen boldogulj, érdemes a bőröd árnyalatát, és a haj vagy a szem színét is figyelembe venni. Ne feledd, hogy az életkor és a stílusod is nagyban befolyásolja azt, hogy mit mivel kombinálj. Ám van néhány apró trükk, amire érdemes odafigyelni, így harmonizálhat a nadrág és a cipő színe egymással, te pedig elegáns és stílusos leszel.

{KEPGALERIA}

Világosbarna nadrág


Ez a szín a világos színek közé tartozik, mivel van benne egy fehéres árnyalat is. Nem mutat tehát jól szürke vagy fekete lábbelivel, ezeket érdemes hanyagolni. Kiválóan kombinálható azonban világos színekkel, például a kávé árnyalataival, fehérrel, lilával vagy éppen zölddel. Mindemellett ne feledkezz meg arról, hogy a megjelenésed is legyen összhangban, mert a színek egyezése még önmagában nem elegendő!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL