DIVAT

A strandon is sikkesen - Mi kerüljön a fürdőruha fölé?

Napozáshoz és csobbanáshoz tökéletes társunk a fürdőruha. De mit érdemes fölötte viselnünk, ha a büfében vagy a koktélbárban is elegánsan szeretnénk mutatkozni? Kövessük a sztárok példáját, és koronázzuk meg megjelenésünket gondosan kiválasztott strandruhákkal és kiegészítőkkel! Ehhez ad most hasznos tippeket a Vatera.

{KEPGALERIA}

 

Pompás és praktikus kiegészítők


Bár a strandon még mindig elsősorban a túlméretezett „malaclopó” táskákkal találkozni, a büfébe vagy a koktélbárhoz menet hasznos lehet egy kisebb darab is. Az outfitünktől függően választhatunk metálszínű vállpántos modellt, clutch fazonú szalmatáskát vagy tengerész mintás vászonszütyőt is.


Hogy ne rajtunk nevessen a fél strand, amikor a forró betonon egyik árnyékról a másikra ugrálva próbálunk eljutni a fagyiárusig, ne feledkezzünk meg a papucsról sem. Ma már a flip-flop típusúak között is találunk strasszokkal gazdagon díszített, trendi henna mintás vagy épp flamingós modelleket. A szexi magas sarkú cipőnket viszont tartogassuk inkább az esti buliba, a vizes környezetben ne kockáztassunk meg egy esetleges balesetet.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL