DIVAT

7+1 kiegészítő, amivel tökéletesen kifejezheted önmagad

Szerző:
Szabó Anna
Minden ember más – és ez az egyik legfantasztikusabb dolog a világon! Hiszen gondoljunk csak bele, mennyire unalmas lenne, ha minden egyszerű, sematikus és állandó lenne! Ahhoz azonban, hogy valóban izgalmas legyen körbenéznünk a világban, fontos lenne, hogy az emberek meg is mutassák, hogy mennyire csodálatosan különbözőek. Ezt szerencsére ma már számtalan módon meg tudják tenni – például kiegészítők segítségével. Ha te is szeretnéd egy kicsit jobban megmutatni magad, akkor a legjobb helyen jársz: most eláruljuk, hogyan elérni.

Első benyomás


Régi mondás, és nagyon igaz: a külső nem minden. Mégis, amikor először találkozunk valakivel, akkor csak és kizárólag ez alapján tudjuk őt megítélni, egészen addig, amíg nem váltunk egymással pár szót. És márpedig a külső jegyek – legyen az az öltözködés, a smink vagy akár a hajunk színe – hamar eldöntheti, hogy valakinek szimpatikusak vagyunk-e vagy sem.

Ez fontos a magánéletben, hiszen lehet, hogy valaki a külsőnk miatt nem szólít meg minket egy kávézóban, miközben mást éppen a kinézetünk fog vonzani. De a szakmai világban is kiemelkedő jelentőséggel bír: XXI. század ide vagy oda, gyakran a külső jegyek alapján döntenek arról, hogy valaki profi-e vagy sem, alkalmas-e egy munkára vagy sem, és még sorolhatnánk. De bárhogyan is ítéljenek meg minket, törekednünk kell arra, hogy ha részletekkel is, de kifejezzük önmagunkat, hiszen ez az, ami kiemel minket a tömegből.
7+1 kiegészítő, amivel tökéletesen kifejezheted önmagad


Már említettük: ma már lehetőségek széles tárháza vár, ha kiegészítőkkel szeretnéd kifejezni önmagad. Most ezek közül nyolcat mutatunk meg.


Karóra


A színe, a márkája, a típusa: a karodon viselt órád rengeteg üzenetet hordoz magában – és itt nem csak a pontos időre gondolunk. Az elegáns stílus képviselői biztos, hogy egy minimál stílusú, fekete bőrszíjas karórát választanak, míg a bohémabb lelkületűek a nagyijuk – vagy papájuk – régi Doxáját vagy Casióját is bevállalják.
 

divat divattippek divattrend napszemüveg
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL