DIVAT

7+1 kiegészítő, amivel tökéletesen kifejezheted önmagad

Minden ember más – és ez az egyik legfantasztikusabb dolog a világon! Hiszen gondoljunk csak bele, mennyire unalmas lenne, ha minden egyszerű, sematikus és állandó lenne! Ahhoz azonban, hogy valóban izgalmas legyen körbenéznünk a világban, fontos lenne, hogy az emberek meg is mutassák, hogy mennyire csodálatosan különbözőek. Ezt szerencsére ma már számtalan módon meg tudják tenni – például kiegészítők segítségével. Ha te is szeretnéd egy kicsit jobban megmutatni magad, akkor a legjobb helyen jársz: most eláruljuk, hogyan elérni.

Első benyomás


Régi mondás, és nagyon igaz: a külső nem minden. Mégis, amikor először találkozunk valakivel, akkor csak és kizárólag ez alapján tudjuk őt megítélni, egészen addig, amíg nem váltunk egymással pár szót. És márpedig a külső jegyek – legyen az az öltözködés, a smink vagy akár a hajunk színe – hamar eldöntheti, hogy valakinek szimpatikusak vagyunk-e vagy sem.

Ez fontos a magánéletben, hiszen lehet, hogy valaki a külsőnk miatt nem szólít meg minket egy kávézóban, miközben mást éppen a kinézetünk fog vonzani. De a szakmai világban is kiemelkedő jelentőséggel bír: XXI. század ide vagy oda, gyakran a külső jegyek alapján döntenek arról, hogy valaki profi-e vagy sem, alkalmas-e egy munkára vagy sem, és még sorolhatnánk. De bárhogyan is ítéljenek meg minket, törekednünk kell arra, hogy ha részletekkel is, de kifejezzük önmagunkat, hiszen ez az, ami kiemel minket a tömegből.
7+1 kiegészítő, amivel tökéletesen kifejezheted önmagad


Már említettük: ma már lehetőségek széles tárháza vár, ha kiegészítőkkel szeretnéd kifejezni önmagad. Most ezek közül nyolcat mutatunk meg.


Karóra


A színe, a márkája, a típusa: a karodon viselt órád rengeteg üzenetet hordoz magában – és itt nem csak a pontos időre gondolunk. Az elegáns stílus képviselői biztos, hogy egy minimál stílusú, fekete bőrszíjas karórát választanak, míg a bohémabb lelkületűek a nagyijuk – vagy papájuk – régi Doxáját vagy Casióját is bevállalják.
 

.

(Nap)szemüveg


Ma már annyiféle színű, méretű és formájú napszemüveg létezik a világon, hogy biztosan te is megtalálod köztük azt, amelyik igazán neked való. Színes, szívalakú lencsék hippiknek, hatalmas, fekete geometriai formájú a high-fashion kedvelőinek és John Lennon-stílusú a retrófanoknak… a listát bármeddig folytathatnánk.


Telefontok


A telefonunk szinte soha nem szakad ki a kezünkből – ugy te is így vagy ezzel? Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy „mibe öltözteted”: az egyedi telefontokok között biztosan találsz olyat, ami nemcsak, hogy megvédi a mobilod, de még az egyéniségedet is kifejezi. Legyen az egy kedves festmény, a kedvenc idézeted vagy egy közös kép a pároddal: ma már bármilyen egyedi telefontokot elkészítenek, neked csak meg kell álmodnod azt!


Hajbavalók


Sajnos a legtöbbeknek nincs kedvük a hajukkal bíbelődni, ezért egyszerű lófarokban vagy leengedve hordják. Pedig a masnikkal, szalagokkal, feltűnő csatokkal és társaikkal te is közvetítheted az egyéni stílusodat a világ felé – persze csak ha neked belefér, hogy bevállald őket.


Sálak


Télen természetesen mindenki hord sálat, hogy megvédje magát a hidegtől, de most nem erre gondolunk – sokkal inkább a vékony, mintás, színes, esetleg csillogó darabokra, amelyek bármelyik outfitet feldobják. Válassz bátran közülük!

Táska


A táskák nagyjából ugyanúgy működnek, mint a karórák és a napszemüvegek. Azonnal határozott képet festenek az ember stílusáról, státuszáról és egyéniségéről. Ezért is fontos, hogy táskaválasztásnál ne csak a funkciót tartsd szem előtt – bár persze ez is lényeges –, hanem azt is, hogy kifejezzen téged. Emellett pedig az sem utolsó szempont, hogy mennyire tudod hordani a már meglévő ruhadarabjaiddal.


Lábbeli


Talán a lábbeli az, ami a legerősebb üzenetet hordozza az ember egyéniségével kapcsolatban. Vannak olyan típusok és márkák, amelyek közvetítik a viselőjük zenei ízlését, hobbiját, de még akár azt is, hogy nagyjából milyen munkaterületen dolgozik. Az edzőcipők, balerinacipők, bakancsok és magassarkúk ugyanis olyan kiegészítők, amelyek kiválasztásánál muszáj figyelembe vennünk a funkciót. Éppen ezért fontos, hogy legyél körültekintő: egy jó cipőn sok minden állhat vagy bukhat!

+1 Testékszerek


Az ékszerek mellett a testékszerekkel is üzenhetünk – sőt, ezekkel még egyértelműbben. Ezek ugyanis vagányságot és spontaneitás fejezhetnek ki, utalhatnak arra, hogy a viselőjük kreatív és izgalmas személyiség – de figyelem! Ez sokakat, főként a professzionális szférában, könnyen eltántoríthat.


Nem csak a külső számít


Ahogyan fent is említettük: a külső nem minden, de arra tökéletes, hogy kifejezd vele az egyéniségedet. Emellett azonban nagyon fontos, hogy a szellemi épülésedre, szépülésedre is legalább akkora hangsúlyt fektess, mint a külsőségekre. Ez nemcsak azt jelenti, hogy tanulj vagy képezd magunkat – bár ez is nagyon hasznos –, hanem azt is, hogy igyekezz kedves, nyitott és érdeklődő lenni! Ha így teszel, hidd, el az kifelé is sugárzik majd, és mindenki megérzi rajtad – ez pedig többet mond, mint egy tetoválás, egy egyedi kiegészítő vagy egy-egy különleges ruhadarab.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL