Szerelem a láthatáron

 

Ebben az évben egy új szerelem vár rád. Nem sokára nagy örömet szerez majd neked egy új társ, de az is lehet, hogy a jelenlegi kapcsolatodban következik be egy kedvező fordulat.

Ha ezt a kártyát húztad, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy új szerelem van megírva neked, amit a 2018-as év hoz majd el neked. A szerelem bárhol és bármilyen formában rád találhat, csak nyitottnak kell lenned. Előfordulhat, hogy egy izgalmas kaland mélyül el, de az sem kizárt, hogy jelenlegi kapcsolatodba köszönt be az új tavasz. Ez a saját helyzetedtől függ.

Az élet elengedhetetlen része a romantika, és az, hogy szenvedélyt érezz egy kapcsolatban.

Próbálj fantáziadús ötletekkel több romantikát csempészni az életedbe. A romantika egy lelkiállapot, amely játékosságot és kreativitást igényel. Engedj el minden esetleges félelmet a szerelem adásával és kapásával kapcsolatban. Hidd el, hogy neked is jár a romantika. Engedd el magad, lazulj el, így lehetővé teszed, hogy a romantikus ötletek könnyedén beáramoljanak a lelkedbe, és ahhoz is energiát kapsz, hogy megvalósítsd, és a lehető legnagyobb mértékben élvezd az örömöt.

Vissza a jégcsapokhoz>>>

 

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL